Navigatie

Hoe zorg je voor een goede vertaling op je meertalige website

Ben je opzoek naar een vertaalbureau voor jouw website omdat je graag je website meertalig wilt hebben? Wil je het door een bureau laten doen dat daar mee bekend is? Je kunt dan een vertaalbureau in Eindhoven inschakelen. Die je teksten met alle plezier vertalen.

Wat levert een vertaalbureau mij op?

Hoe kun je een vertaling laten maken?

Bij ieder vertaalbureau heb je een aantal stappen om een vertaling te kunnen laten maken dat zijn:

Je streeft natuurlijk voor de allerhoogste kwaliteit voor jou product of dienst. Dit zal het vertaalbureau ook streven. Door de unieke werkwijze zullen ze het hoogste niveau garanderen. De werkwijze die dit hoogste niveau garandeert is door een native in de brontaal en een native in de doeltaal te hebben. Ze zullen voor iedere vertaling een vertaler erop zetten die die taal als moedertaal spreekt. Deze persoon zal dan de juiste accenten in de tekst aanbrengen. Daarna zal het door een Nederlandse native speaker gecontroleerd worden die de Spaanse taal beheerst, de vertaling. Dit wordt ook wel het state-of-the-art technologie genoemd.

State-of-the-art technologie

Doordat het vertaalproces wordt ondersteund door de state-of-the-art technologie. Zal de vertaalsoftware zorgen voor een samenhang in terminologie en spoort herhalingen hierdoor op. Het vertaalproces zal je dus extra kosten besparen. Dit zal zeker het geval zijn bij grote opdrachten.

Teksten voor online

Als je teksten voor online zijn bedoeld dan kun je het beste kiezen om een SEO-vertaling te laten maken. Bij zo’n vertaling worden de zoekwoorden verwerkt waardoor jij gevonden wordt in de tekst. Hierdoor zal je een goede basis leggen voor een internationale vindbaarheid van jouw organisatie.
 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste updates

Contact gegevens

Frans Strouxstraat 4F
6039 GK, Stramproy - Weert

info@siteclub.nl
(+31) 084 876 1661