Navigatie

Siteclub lanceert Salarisadministratieloont.nl

Siteclub is momenteel volop bezig om samen met Cross Internet de website Salarisadministratieloont.nl te ontwikkelen. De webontwikkeling wordt onder handen genomen door Siteclub, terwijl Cross Internet zich inzet voor de online marketing. De lancering van Salarisadministratieloont.nl zal in juli 2016 plaatsvinden.

Nieuwe website voor OAmkb

Salarisadministratieloont.nl is een gloednieuwe website voor een onderdeel van OAmkb. OAmkb staat voor online administraties voor het mkb. Het is een landelijk netwerk van administrateurs, accountants en fiscalisten, waar mkb'ers terecht kunnen voor zeer eigentijdse financiële diensten. OAmkb levert online financiële dienstverlening, zodat gegevens altijd en overal inzichtelijk zijn. Salarisadministratieloont.nl maakt onderdeel uit van deze financiële dienstverlening, maar richt zich specifiek op salarisadministratie, personeelsadministratie, personeelszaken en payroll services. Onderwerpen die op de website duidelijk naar voren komen.

Vernuftig en aantrekkelijk

Siteclub werkt bij het project voor OAmkb nauw samen met Cross Internet. Zo wordt er veel aandacht besteed aan de webontwikkeling, waardoor de site rap en duidelijk functioneert, en kan de Salarisadministratieloont.nl tevens goed scoren in de zoekmachines dankzij de online marketing van Cross Internet. De specialisten van zowel Siteclub als Cross Internet maken gebruik van elkaars expertises, zodat de nieuwe website van OAmkb op alle vlakken goed in elkaar steekt en krachtig in de markt kan worden gezet.

Bekijk hier de website alvast : http://www.salarisadministratieloont.nl

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste updates

Contact gegevens

Frans Strouxstraat 4F
6039 GK, Stramproy - Weert

info@siteclub.nl
(+31) 084 876 1661