Navigatie

Website maken

Een website maken, vergt technische kennis, oog voor detail en deskundigheid van hoe de online wereld werkt. Toch hoeft een eigen website maken niet heel moeilijk te zijn. U kunt voor tal van online oplossingen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan Wordpress, een online programma waarmee u kunt kiezen uit thema's die passen bij uw persoonlijke voorkeuren. Dit kan vrij eenvoudig zijn, maar toch lopen veel mensen tegen problemen aan wanneer zij een programma als Wordpress gebruiken. Er is namelijk tóch technische kennis nodig om de domeinnaam en het hostingpakket te te koppelen aan het account voor de website. Kan dat simpeler? Ja, dat kan bij Siteclub.

Alles geregeld onder één dak

Bij Siteclub hoeft u niets van alle technische zaken zelf te regelen als u een eigen website wilt maken. Wij regelen uw domeinnaam, uw hostingpakket én daarbij krijgt u van ons een unieke website, die snel functioneert en bovendien heel gemakkelijk door uzelf bij te houden is. De basiswebsite is binnen één week online én betaalbaar. Ideaal voor start-ups en als u een eenvoudige website wilt maken voor bijvoorbeeld uw vereniging of club.

Eigen website maken met verschillende modules

Wilt u wat meer design, mogelijkheden of wilt u hoog scoren in zoekmachines als Google, zonder dat u dit werk kost? Breid uw basispakket dan op elk gewenst moment uit met één van de vele modules. Zo wordt uw basiswebsite, die al uniek wordt gemaakt aan de hand van uw wensen en designvoorkeuren, nog meer maatwerk!

Vraag een offerte aan!

Of u nu wel of geen idee heeft van hoe uw website eruit moet komen te zien, u kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. We bekijken dan voor u wat er voor uw website maken dient te gebeuren en brengen dit inzichtelijk voor u in kaart. Vragen over de offerte? We nemen gewoon persoonlijk contact met u op om u vrijblijvend te informeren!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste updates

Contact gegevens

Frans Strouxstraat 4F
6039 GK, Stramproy - Weert

info@siteclub.nl
(+31) 084 876 1661