Navigatie

Wie we zijn

Vraag offerte aan

Bij SiteClub kunt u terecht voor het laten maken van kwalitatieve websites voor een superscherpe prijs. Wij leveren hoogwaardige websites voor een lage prijs, maar dit ziet u er niet aan!

Waarin onderscheiden we ons van de concurrentie

Bij veel bedrijven is het noodzakelijk om zelf veel kennis te hebben alvorens u een website kunt maken. Vervolgens bent u nog steeds veel tijd kwijt met zaken waar u zich eigenlijk niet mee wilt bezig houden. U kunt u tijd beter aan uw core business of hobby besteden, en het maken van een website valt daar niet onder. Ook krijgt u bij een dergelijke partij vaak een template website waar geen mogelijkheden zijn tot het doen van specifieke gewenste aanpassingen. Daarom doen wij het anders.

Wij vinden het belangrijk dat u een website krijgt die bij u past, dus dit betekent een relatief unieke website en zeker geen dertien-in-een-dozijn template waarmee u zeker niet met kop en schouders boven uw concurrentie gaat uitsteken. Daarnaast hoeft u bij Siteclub dus niet zelf uw computerkennis aan te boren om voordelig een website te krijgen. U hoeft alleen maar uw wensen kenbaar te maken, en dan gaan wij voor u aan de slag. De voordelen:

  • Géén dertien-in-een-dozijn website in een standaard template
  • Voordelige prijzen
  • Uitbreidbaar met extra modules
  • Responsive, dus perfect functionerend op mobiel en tablet
  • Eigen domeinnaam
  • Professioneel design
  • Snel online
U heeft al een website vanaf €500.-

Of voor €50.- per maand Lorem ipsum dolor sit amet, facer accusam at mel, quo mollis honetis signiferumque at, in sea epicuri accusamus.

Twijfel geen moment meer

Een betere keuze kunt u gewoon niet maken wanneer u een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding zoekt!

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste updates

Contact gegevens

Frans Strouxstraat 4F
6039 GK, Stramproy - Weert

info@siteclub.nl
(+31) 084 876 1661